Impresszum

A Fort-Inn Kft. teljes körű kommunikációs kampányok komplex lebonyolítására, valamint pályázati és egyéb üzletviteli megoldások széleskörű megvalósítására szakosodott a piac igényeihez rugalmasan illeszkedő szolgáltatásaival. A mai, piac-vezérelt üzleti világban az egyik legnagyobb versenyelőny a szolgáltatások megfelelő kommunikációja és célcsoportra szabása. Azonban ugyanilyen fontos a non-profit szektor (önkormányzatok, civil szervezetek, közjogi személyek) tevékenységének, közérdekű céljainak megfelelő tálalása, hiszen ezen intézményeknél a szolgáltatás sok esetben maga a kommunikálni kívánt szemlélet, közérdek, magatartásforma népszerűsítése.

Cégünk tehát egyrészt klasszikus üzleti kommunikációra szakosodott, másrészt azonban – a piaci marketing módszereire támaszkodva és azt továbbfejlesztve – olyan közérdekű “üzenetek” továbbítására, amelyek szemléletformáló hatása legalább annyira fontos kell, hogy legyen a non-profit szektorban, mint az üzleti vállalkozások esetében maga a profit.

Amennyiben tehát komplex kommunikációs szolgáltatást szeretne – legyen az akár egy marketing terv elkészítése vagy éppen konkrét médiafelület-vásárlás, reklámfilm, honlapkészítés esetleg nyomtatott kiadvány – vagy projekt-ötletéhez forrást szeretne találni és szeretne eligazodni a hazai pályázati lehetőségek és a Széchenyi 2020 programozási időszak Uniós forrásai kapcsán, MINKET KERESSEN.

Fort-Inn Kft. © PR- Kommunikációtól a forrásszerzésig

Alapítva: 2007

Ügyvezető-tulajdonos:

Dr. Héjja Gábor

Minőségirányítási Kézikönyv

Környezetirányítási Kézikönyv

Back to Top