[rev_slider szofelho]

Amiben mások vagyunk

A reklámcégek, PR-kommunikációs vállalkozások legtöbbje csak szolgáltató a piacon. Ha minket keres meg egy ötletével vagy egy kampánytervvel, mi ahhoz megpróbálunk forrást is szerezni , tehát a szolgáltatásunk díja nem minden esetben a megbízót terheli.

Cégünknél a grafikus és reklám- és dokumentumfilmes specialisták mellett pályázatíró és média-jogász szakember is dolgozik, így az általunk nyújtott bármely szolgáltatás komplex módon kerül megvalósításra. Az online kommunikációs kampányok során, vagy akár egy nyomdai kiadvány szerkesztésekor éppúgy figyelünk a jogszabályok betartására, a jogtiszta illusztrációk használatára, mint ahogy pályázatkészítés során figyelünk a projekt szakmai tartalmának a megvalósíthatóságára is.

Erősségeink
Kommunikációs megoldások
Pályázatírás, médiajog
Üzletviteli tanácsadás
Specialitásunk

Pályázatírási és forrásszerzési tapasztalattal rendelkezünk kulturális és művészeti területen is. A kultúra alapvetően nem profit-orientált, ennek ellenére nem törvényszerű, hogy veszteséges legyen! Vállaljuk kulturális intézmények és rendezvények, színházak, művelődési házak népszerűsítését, profi kommunikációját, emellett pedig mindehhez forrásszerzést, a szponzorációs lehetőségek kiaknázását.

 

Back to Top