rendezvény_ikon Rendezvényszervezés

Az egynapos szemléletformáló kisrendezvényektől a több napos fesztivál jellegű nagyrendezvényekig vállaljuk a szervezési feladatokat. Gondoskodunk a műszaki háttérről (hangosítás, világítás stb.) és a személyzetről is, igény esetén pedig a cateringre is kínálunk megoldást.

kiadvány Nyomtatott kiadványok 

Szórólapok, plakátok, kiadványok tervezését, kivitelezését vállaljuk egyedi, kreatív szöveges és vizuális tartalmakkal – bármilyen méretben és példányszámban. Egyedi grafikák tervezésével és profi fotók készítésével biztosítjuk a színvonalas végeredményt.

online_ikon Kommunikációs megoldások

Hagyományos és online kommunikációs csatornákon is vállaljuk termékek, szolgáltatások és rendezvények hirdetését. A reklámszöveg megírásától a médiafelület vásárláson át a kampány hatásosságának méréséig teljes körű megoldást kínálunk.

video_ikon Kampányfilmek, klipek 

Igény esetén reklám- és kampányfilmek forgatását is vállaljuk, valamint ezek teljes vágási és animációs utómunkálatait – az ötlettől a kész filmig mindent ránk bízhat. Nézze meg eddigi munkáinkat, a színházi előzetestől a fesztivál beharangozóig!

pályaztirás_ikon Pályázatírás, menedzsment

Hazai és uniós pályázatok előkészítése és a megvalósításban való közreműködés. Üzletviteli tanácsadás, projektmenedzsment, egyéb üzleti megoldások stratégiai és operatív megvalósítása. Specialitásunk a kulturális támogatási források felkutatása, ötlettől a pályázatírásig.

jog Média- és reklámjog

Online kampányokhoz kapcsolódó nyereményjátékok jogi hátterének kidolgozása, médiajogi tanácsadás.

Tekintse meg eddigi munkáinkat! Videók, kiadványok, weboldalak stb. Portfóliónk

 

 

Back to Top